Talenttest

Optimér rekruttering, performance og trivsel med en TT38 test

En gennemsnitlig medarbejder bruger omkring 40 % af sin arbejdstid på opgaver, der rammer skævt i forhold til talent og passion. Det sætter motivationen under pres og øger samtidig risikoen for stress, mistrivsel, sygemelding og opsigelse.

Det har også negativ indflydelse på performance. Arbejdsopgaver, der ikke passer til den enkeltes styrker, tager generelt længere tid og giver dårligere resultater.

Omvendt viser undersøgelser, at vi leverer 2-3 gange mere og laver langt færre fejl, når vi bruger vores toptalenter.

Det højner altså både trivsel og performance, hvis arbejdsopgaverne fordeles på baggrund af en talentprofil. Når medarbejderne ved, hvilke opgaver der giver god energi, og hvilke egenskaber de med fordel kan udvikle, bliver de hurtigt en bedre version af sig selv.

Det fulde potentiale

Vil du gerne undgå dyre fejlrekrutteringer? Og få mest muligt ud af talentmassen på tværs af din organisation? Så er testen TT38 det perfekte værktøj.

Som certificeret TT38 partner hjælper jeg dig med at afklare, hvordan forskellige talenter udnyttes bedst muligt. Jeg kortlægger uforløste potentialer, sætter talenter i spil og optimerer tværorganisatorisk samarbejde.

Hvorfor cykle i modvind, når du nemt kan undgå det? En dybdegående indsigt i organisationens talenter giver mange fordele.

Rekruttering og onboarding

Med omfattende indsigt i dine potentielle medarbejdere øger du chancen for en succesrig rekruttering.

Samarbejde

Jo bedre du kender de forskellige talenter på tværs af teamet, jo bedre kan du understøtte et givtigt samarbejde.

Personlig udvikling

Udvikling og opbygning af personlige styrker giver højere trivsel og bedre performance hos den enkelte.

Lederudvikling

God ledelse betaler sig. Identificér dine blindspots og hjælp dit team til bedre performance.

Individuel karriererådgivning

TT38 testen giver ikke kun værdi til organisationer og erhvervsliv. Den kan også bruges som hjælp til din personlige udvikling.

Skal du i gang med uddannelse eller efteruddannelse? Er du ked af dit nuværende job, eller er du blevet opsagt? Så kan en talenttest hjælpe dig med at finde den rette hylde.

Det behøver ikke at være kedeligt og drænende at gå på arbejde – heldigvis. Når du udnytter dine talenter og fokuserer på områder, der giver dig god energi, vil du opdage, at dagen flyver afsted med bedre motivation og højere produktivitet.

Om testen

TT38 talenttesten indeholder 220 positive og parrede udsagn, som tager 30-40 minutter at besvare. Til hver test følger en 20 siders rapport samt en mundtlig tilbagemelding af godt en times varighed.

Om mig

Jeg er mediator og eksamineret proceskonsulent samt certificeret TT38 talenttest partner. Jeg har over 20 års erfaring som både leder og konsulent.

Leila Boel

 

Leila Boel

Særkompetencer

  • Forandringsprocesser
  • Menneskelige relationer
  • Kommunikation
  • Konflikthåndtering
 

Find mig på LinkedIn

 

Udbyg dit netværk og følg med, når jeg poster indlæg om eksempelvis TT38 talenttest og hvordan talenterne kan sættes i spil.
Find mig

Kontakt mig

 

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak enten via telefon, mail eller kontaktformularen nederst på siden.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Leila Boel
Telefon: 40 11 54 05
E-mail: info@leilaboel.dk