Sådan siger mine kunder & samarbejdspartnere

Vi i Traqnology har stor glæde af Leila Boel og TT38 talenttesten

“TT38 har givet en god indsigt i, hvad jeg har talent for og hvilke opgaver jeg med fordel kan give videre til andre. Testen giver en specifik viden om talenter, stressrisiko, diskussionsstil, motivationsfaktorer med mere”

Claus Bjerre

Direktør – Traqnology ApS
Bente Alkjærsig Rasmussen
Marianne Spandet Jakobsen

Jeg vil gerne anbefale Mediator Leila Boel

“Jeg vil gerne anbefale Mediator Leila Boel. Jeg oplever Leila som en kompetent og modig mediator der er optaget af at se nye muligheder i forhold til menneskers potentiale og udvikling.”

Marianne Spandet Jakobsen

Direktør – reCome ApS

Leila er god til at lytte

“Leila er god til at lytte til og inddrage den enkelte medarbejder. Det giver et godt arbejdsmiljø når medarbejderne føler sig set og hørt.”

Bente Alkjærsig Rasmussen

Kredsnæstformand – DSR Kreds Midtjylland
Bente Alkjærsig Rasmussen

Bruger den nye viden dagligt

“Jeg forsøger dagligt at bruge den viden jeg har fået fra testen og det er utroligt spændende. Det giver noget at bruge min nye viden i forhold til kolleger og jeg prøver at bruge det meget i mine samtaler og i de møder jeg deltager i”

Supply chain manager

Virksomhed i Midtjylland

Få det totale overblik over din personprofil

“Fordelen ved denne test er omfanget af den uddybende tilbagemelding til ens personprofil. Rapporten belyser mange sider, bl.a. ens stærke sider, men i den sammenhæng også hvilke udfordringer ens persontræk medfører og anbefalinger til hvordan man tackler det.”

Sælger

Virksomhed i Midtjylland

Jeg er blevet mere opmærksom…

“Jeg er blevet mere opmærksom på min brug af kommunikationstalenterne og også blevet mere opmærksom på min stressrisiko, jeg har tidligere været ramt af stress. Jeg synes du var god til at give tilbagemelding og forklare det, så det var let at forstå. Og give gode eksempler”

Chef

Virksomhed i Midtjylland

TT38 talenttesten har helt klart givet en større forståelse af, hvad jeg har talent for.

“Testen har givet retning for min indsats, belyst enkelte punkter jeg ikke havde tænkt over og den giver brugbar viden om hvad der giver energi. Desuden kan jeg også se hvor jeg kan ”hanke op” og være ekstra opmærksom”

Virksomhedsejer

Holstebro Virksomhed

Kan jeg bidrage i din virksomhed?

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak enten via telefon, mail eller kontaktformularen her.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.