Få et professionelt bestyrelsesmedlem

Jeg skaber resultater gennem fokus på dine medarbejdere

Jeg kan styrke din bestyrelse ved at sætte fokus på den menneskelige værdi. Det er ikke bare godt for dine medarbejdere og deres trivsel, men også for den økonomiske værdiskabelse.

Der er et paradigmeskift på vej i de danske bestyrelser og virksomheder. Et paradigmeskifte, der betyder, at værdiskabelse ikke alene baserer sig på det finansielle  anlægskartotek, men i lige så høj grad på det menneskelige anlægskartotek. At optimere det menneskelige anlægskartotek. At være med til at sikre, at den enkelte medarbejder bliver set, hørt og anerkendt. Det er er min passion og spidskompetence.

Enhver virksomhed eller organisation kan få udbytte af et større fokus på medarbejdertrivsel. Har du engagerede, tilfredse og inspirerede medarbejdere med tillid og tiltro til deres direktion, så har du også medarbejdere, som er mere effektive, mindre syge og mindre stressede. Det kan ses på bundlinjen. Og særligt under forandringsprocesser er dette fokus helt afgørende for en vellykket omlægning.

Jeg vil også arbejde for, at vi inden for bestyrelseslokalet sætter fokus på, hvordan vi spiller sammen og lærer hinandens kernekompetencer og præferencer at kende sådan, at vi får et trygt og tillidsfuldt bestyrelsesrum sammen.

Passion

Min store passion er at bidrage til at nødvendige forandringsprocesser foregår med høj energi, godt humør, god struktur, fremdrift og respekt for de involverede.Derudover brænder jeg for at, man i den daglige drift formår at tænke ud af boksen, sikre virksomhedens eksistensberettigelse og skabe de rammer som gør det til en fantastisk arbejdsplads for alle i virksomheden.

Jeg har øje for at den enkelte, såvel i bestyrelsen, som i organisationen, bliver set, hørt og respekteret. Det giver stor værdi både menneskeligt og økonomisk.Jeg ønsker via min passion, at bidrage til bestyrelsens ansvar for overordnet sikring af en sund virksomhed på alle områder og niveauer.

Leila Boel

 

Leila Boel

Særkompetencer

  • Forandringsprocesser
  • Menneskelige relationer
  • Kommunikation
  • Konflikthåndtering
 

Find mig på LinkedIn

 

Udbyg dit netværk og følg med, når jeg poster indlæg om eksempelvis TT38 talenttest og hvordan talenterne kan sættes i spil.
Find mig

Kontakt mig

 

Kontakt mig for en uforpligtende snak

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak enten via telefon, mail eller kontaktformularen nederst på siden.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Leila Boel
Telefon: 40 11 54 05
E-mail: info@leilaboel.dk