Om Leila Boel

Uddannet mediator og proceskonsulent

Jeg hjælper virksomheder, organisationer, kommuner og regioner med konfliktløsning og procesoptimering

Jeg har altid haft anlæg for at løse konflikter.

Helt tilbage i folkeskolen blev jeg kendt som hende, der mæglede blandt de andre elever, når der opstod gnidninger.

Dengang havde jeg selvfølgelig ikke noget teoretisk fundament – det faldt mig bare naturligt at hjælpe mine kammerater med at lytte til hinanden og finde en fælles forståelse.

Jeg har efterfølgende uddannet mig både som proceskonsulent og mediator og har gennem årene haft mange samtaler både med enkelte ansatte og grupper. Jeg har set, hvor vigtigt det er, at den enkelte tages alvorligt og føler sig hørt og set. Derfor gør jeg altid mit bedste for at hjælpe hver eneste deltager med at formidle sit budskab til de andre involverede parter. Med andre ord så skaber jeg rum og plads til alle.

Få motiverede og effektive medarbejdere

Professionelle og objektive øjne på jeres processer og eventuelle konflikter gør en stor forskel for både ledere og medarbejdere. Med ekstern hjælp skaber du de allerbedste betingelser for succes, også på lang sigt. Når konflikter løses på en måde, hvor alle føler sig hørt, og når processen glider på grund af god kommunikation, så står du tilbage med en gruppe motiverede og effektive medarbejdere.

Kommunikation har været en stor del af mit arbejdsliv, og jeg har altid haft nemt ved at tale med alle typer af mennesker. Kombineret med en teoretisk velfunderet ballast betyder det, at jeg kan tilbyde dig en dygtig og erfaren mediator, som sikrer at din virksomhed eller organisation kommer bedst muligt ud af en forandringsproces samt eventuelle konflikter, der er gået i hårdknude.

“Det er godt for bundlinjen og for medarbejdernes psykiske velvære. Ikke alene minimerer du risikoen for medarbejderflugt, stress og langtidssygemeldinger – du får også øget engagement og energi.”

Leila Boel

Leila Boel
Telefon: 40 11 54 05
Mail: info@leilaboel.dk
Nupark 47, 2. sal
7500 Holstebro