OM2018-07-10T15:43:50+00:00

LIDT OM MIG

Som mediator er min vigtigste opgave at hjælpe med at belyse en given situation i et ufarvet lys. Jeg er uafhængig og tager ikke parti. Jeg ønsker at lave konflikthåndtering med hjerte og sind. Mit udgangspunkt er altid at prøve at forstå, hvad der er vigtigt for dig, men lige så vigtigt er det, at jeg forstår, hvad der er vigtigt for din modpart. Jeg tror på, at med de rigtige redskaber og empati, når man langt i at bygge bro mellem det, som synes uforeneligt, så man igen kan mødes og nå til en fælles løsning til gavn for alle.

Uanset om du har brug for min hjælp på vegne af din virksomhed, i kommunalt regi eller som privatperson, skræddersyr vi dit forløb, så det passer til netop dit behov.

Du kan også bruge mig i situationer, hvor der er brug for en bisidder. Indimellem kan man gå fejl af budskaber eller man føler, man løber panden mod en mur i mødet med forskellige systemer eller instanser. Her vil jeg gerne være mellemmand og hjælpe jer med at komme frem til varige løsninger.

Jeg har stor erfaring med konflikthåndtering og med at løse forskellige problemstillinger. Jeg oplever, at folk bliver hjulpet godt på vej ved brug af de redskaber, jeg kan tilbyde. Min erfaring er, at nøglen til at løsne op for konflikter starter ved evnen og viljen til at kunne forstå. Både hvad der er vigtigt for dig selv og for din modpart.

Kontakt mig gerne – ingen problemstilling er for lille eller for stor. Jeg vil gerne hjælpe jer hen mod en fælles løsning.

Med venlig hilsen

Leila Boel, Mediator

UDDANNET MEDIATOR, PROCESKONSULENT OG SYGEPLEJERSKE